“Altijd een gratis oriëntatiegesprek.”

Het outplacementbureau voor Amsterdam

U staat op het punt om uw baan te verliezen en bent nu op zoek naar vervangend werk? Of bent u werkeloos en vindt u het moeilijk om in uw huidige vak nog werk te vinden? Neem dan contact op met GORTcoaching. Ons bedrijf heeft meerdere outplacement coaches in dienst die u kunnen helpen alles op een rijtje te krijgen. Samen met u gaan ze bekijken wat uw competenties zijn en op wat voor werk u zich in de toekomst moet gaan richten. Outplacement is een hot topic, aangezien vele werknemers geen werk meer kunnen vinden in hun vak en daarom min of meer gedwongen worden om iets anders te zoeken.

Aan de slag met een outplacementbureau voor Amsterdam

Het is belangrijk om voor uzelf op een rijtje te krijgen wat uw huidige situatie is, hoe u daar in terecht bent gekomen en, heel belangrijk, hoe u daar ook weer uit gaat komen. Een jobcoach van GORTcoaching kan u daar bij helpen. Outplacement, ook wel re-integratie genoemd, is een proces dat steeds meer gewoon begint te worden. Het is alleen wel een proces waarvan het handig is om hier hulp bij te krijgen. Samen met uw coach van GORTcoaching geeft u het traject vorm en spreekt u af hoeveel lessen u hiervoor nodig heeft. In de regel besteden we 6 a 15 lessen aan de outplacement.

Een gratis oriëntatiegesprek bij GORTcoaching

Als u eens meer wil weten over GORTcoaching en ons outplacementbureau in Amsterdam, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt ook op onze website kijken bij ons overzicht van coaches en de coach kiezen waar u een gratis oriëntatiegesprek mee wilt hebben. U ziet dan wat u aan uw GORTcoach heeft en hoe deze u kan helpen. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze coaches, alsmede over onze verschillende vormen van coaching.

Onder andere deze klanten gingen u voor

Coach Amsterdam