“Altijd een gratis oriëntatiegesprek.”

De loopbaancoach voor Amsterdam

Het is niet altijd even makkelijk om tevreden te zijn en te blijven met uw werk. Het is altijd mogelijk dat u na jarenlang hetzelfde werk uw enthousiasme bent kwijtgeraakt. Het is dan hoog tijd om een keer wat nieuws te proberen. Het is dan alleen niet altijd even makkelijk om te beslissen wat voor nieuwe stap u moet gaan maken. Vindt u dat het tijd is om drastisch te veranderen? Of is een meer subtiele aanpassing een betere stap? GORTcoaching kan u hierbij helpen. We zijn gespecialiseerd op het gebied van loopbaancoaching en zijn als loopbaancoach in Amsterdam al vele jaren actief. Wij hebben een groot aantal loopbaancoaches in Amsterdam die niets liever willen dan met u op zoek gaan naar de ideale baan, of de beste stap in uw carrière.

Op zoek naar een loopbaancoach in Amsterdam?

Wat doet een loopbaancoach nu eigenlijk? Dat is heel eenvoudig uit te leggen. De loopbaancoach gaat samen met u bekijken wat uw passies zijn, waar u goed in bent en wat u graag wilt bereiken. Aan de hand hiervan gaat de coach dan samen met u bekijken wat voor stappen u nu het beste kunt gaan nemen om uw doelen te bereiken. Misschien heeft u er genoeg van om voor een baas te werken en moet u proberen om zelf als ondernemer aan de slag te gaan? Of is het een beter idee om een drastisch andere baan te ambiëren? Wij zorgen ervoor dat u dit goed in beeld gaat krijgen.

Eerst een gesprek met een van onze coaches

We denken dat het verstandig is om een van onze loopbaancoaches in Amsterdam te leren kennen voordat u besluiten gaat nemen. Op onze site vindt u een overzicht van onze coaches, waaruit u eenvoudig een keuze kunt maken. Kies hierbij gewoon de coach waar u het beste gevoel bij krijgt. Plan een afspraak in met deze coach en maak daarna kennis. U zult zien dat de mensen van GORTcoaching niet alleen het beste met u voorhebben, maar ook die kennis in huis hebben die u echt verder kan helpen.

Onder andere deze klanten gingen u voor

Coach Amsterdam