“Altijd een gratis oriëntatiegesprek.”

Loopbaanbegeleiding in Amsterdam

U bent op een punt aangekomen in uw loopbaan dat u het even niet meer weet? Misschien wilt u ander werk proberen, of bent u hard aan een nieuwe werkgever toe? We raden u dan aan om eens contact op te nemen met GORTcoaching. Ons bedrijf helpt u bij het helder krijgen van uw competenties en vaardigheden, waarbij we dan samen met u bekijken hoe we er voor gaan zorgen dat u weer vertrouwen in uzelf en uw kennis krijgt. GORTcoaching werkt met een aantal ervaren coaches die voor heel wat mensen de loopbaan weer op de rails hebben gekregen.

Aan de slag met een loopbaanbegeleider

Voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam neemt u contact op met GORTcoaching. Bij ons bedrijf vindt u de kennis die u nodig heeft om met vertrouwen een coachingstraject in te gaan. Op onze website vindt u een overzicht van de coaches die voor ons werken, met daarbij hun specialisaties. Als u hier een coach tussen ziet staan waar u een goed gevoel bij krijgt, vraag dan eenvoudig een gratis oriëntatiegesprek aan. U maakt dan kennis met de coach die u gekozen heeft en ziet dan of deze coach bij u past. Is er een klik, dan wordt er een traject opgesteld waarmee uw loopbaan een nieuwe impuls wordt gegeven. Over het algemeen duurt een dergelijk traject 6 tot 10 lessen.

Meer weten over loopbaanbegeleiding in Amsterdam?

Als u meer te weten wil komen over loopbaanbegeleiding bij GORTcoaching, dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt via de chatfunctie op onze site uw vragen aan ons stellen, we zijn natuurlijk ook telefonisch of via de mail bereikbaar. U leest op onze site ook meer over loopbaancoaching en wat hier allemaal bij komt kijken. U zult zien dat, als u met een loopbaancoach aan de slag gaat, het beter loopt met uw werk en carrière. Soms is het gewoon even nodig om met een ervaren coach te praten, iemand die dingen ziet waar u misschien zelf niet aan heeft gedacht. Bij GORTcoaching vindt u deze mensen.

Ontmoet de GORTcoaches

Wij hebben op Coach Praktijk Amsterdam geen artikelen over dit onderwerp. Wij hebben elders in Nederland wel coaches die zich met dit onderwerp bezig houden. Wilt u alsnog wat over dit onderwerp lezen, dan verwijzen we u graag naar onze Landelijke Artikelen pagina: Klik Hier »

Onder andere deze klanten gingen u voor

Coach Amsterdam