“Altijd een gratis oriëntatiegesprek.”

Op zoek naar betrouwbaar loopbaanadvies?

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste beslissingen te nemen. Vooral als het aankomt op werk en een carrière liggen er nog wel eens wat hobbels op de weg die lastig te nemen zijn. Bent u ook onzeker over uw werk? Of heeft u een baan maar denkt u dat het tijd is voor wat nieuws? Neem dan contact op met een van de loopbaancoaches van GORTcoaching. Bij ons krijgt u loopbaanadvies waar u mee verder kunt. Onze loopbaanadviseur voor Amsterdam gaat graag met u om tafel zitten om uw situatie op papier te krijgen en aan de hand hiervan een goed plan op te stellen.

Wat houdt loopbaanadvies precies in?

GORTcoaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching. Dit is een heroriëntatieproces waarbij er naar werk, functie en studie wordt gekeken. Samen met uw coach gaat u oefeningen doen en gesprekken voeren. Aan de hand hiervan krijgen wij een duidelijk beeld van wat uw vaardigheden zijn en waar uw kennis ligt. We zetten dan op papier wat uw passies en doelen zijn en wat u moet doen om deze doelen te bereiken. Misschien krijgt u bij onze gesprekken wel het idee om het ondernemerschap aan te gaan of u meer te richten op zingeving aan uw leven. In de regel duurt een traject bij onze loopbaanadviseur voor Amsterdam 6 tot 10 lessen.

Vraag nu een gratis proefgesprek aan

U bent ervan overtuigd geraakt om met GORTcoaching in zee te gaan, maar wilt graag eerst een gesprek met een van onze coaches? Dit is altijd mogelijk. U kiest gewoon een van de coaches op onze site en plant een gesprek in. Tijdens dit gesprek maakt u kennis, legt u uit waar u mee zit en onze coach vertelt u dan hoe hij of zij u gaat helpen. Aan de hand hiervan stippelen we een traject uit waarmee u weer een goed gevoel krijgt over uw werk en carrière. Indien u hier vragen over heeft, of over een van de andere vormen van coaching bij GORTcoaching, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen.

Ontmoet de GORTcoaches

Wij hebben op Coach Praktijk Amsterdam geen artikelen over dit onderwerp. Wij hebben elders in Nederland wel coaches die zich met dit onderwerp bezig houden. Wilt u alsnog wat over dit onderwerp lezen, dan verwijzen we u graag naar onze Landelijke Artikelen pagina: Klik Hier »

Onder andere deze klanten gingen u voor

Coach Amsterdam