“Altijd een gratis oriëntatiegesprek.”

De life coach voor Amsterdam

U zit niet lekker in uw vel? U heeft even niet duidelijk in beeld wat u met uw leven wil, wat uw vaardigheden zijn en waar uw passies nog liggen? Een life coach in Amsterdam kan daar bij helpen. Met behulp van een life coach van GORTcoaching gaat u eens op een rijtje zetten waar u gelukkig van wordt en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw leven u weer wat meer toe gaat lachen. Vaak helpt het om met een buitenstaander uw leven eens in kaart te brengen om zo ook een beter overzicht te krijgen van wat er goed is en wat niet.

Life coaching in Amsterdam

Bij GORTcoaching werkt een groot aantal life coaches die vele jaren ervaring hebben op dit gebied en die u graag van hun kennis laten profiteren. U krijgt met elke sessie een beter beeld van wat uw waarden zijn, welke talenten u heeft en waar u door gepassioneerd bent. We zetten weer even samen op een rij waar het in het leven om gaat. Hoe zorgt u ervoor dat uw leven weer aangenamer wordt? En welke keuzes moet u maken om ervoor te zorgen dat dit gebeurt? Samen met uw personal coach zorgt u ervoor dat u weer meer gaat genieten van het leven en dat u de kleine dingen weer gaat zien die het leven zo leuk kunnen maken.

Meer weten over een life coach in Amsterdam?

Life coaching in Amsterdam is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u uw leven weer leuker gaat vinden. Als u met een gedreven life coach van GORTcoaching aan de slag gaat, dan weet u dat u snel weer meer van uw leven kunt gaan genieten. Het is per slot van rekening te kort om er niet uit te halen wat er allemaal in zit. Neemt u eens een kijkje op onze site om te zien welke coaches wij allemaal in dienst hebben, en om een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Onder andere deze klanten gingen u voor

Coach Amsterdam