“Altijd een gratis oriëntatiegesprek.”

Een jobcoach in Amsterdam

Heeft u momenteel geen werk en vindt u het moeilijk om de juiste vacatures te vinden of daar adequaat op te reageren? Of heeft u een baan maar kunt u niet goed omgaan met de eisen die daar aan u gesteld worden? Het is dan verstandig om contact op te nemen met een ervaren jobcoach. Bij GORTcoaching vindt u een groot aantal coaches die u op dit gebied verder kunnen helpen. Onze mensen stellen samen met u een plan op en werken hier in uw tempo naartoe. Zo weet u zeker dat u geholpen wordt door mensen met verstand van zaken, die er samen met u voor gaan zorgen dat u snel weer aan het werk komt.

Jobcoaching in Amsterdam

Een jobcoach heeft een aantal belangrijke taken, die u helpen om uw onzekerheden aangaande het vinden van een baan weg te werken. Het is per slot van rekening bij het zoeken naar een nieuwe baan belangrijk dat u hier zelfvertrouwen bij heeft. Stel dat u bij een sollicitatiegesprek zit en dat u dan niet zeker van uzelf bent? De kans dat u de baan krijgt is dan kleiner dan wanneer u zich prettig voelt in het gesprek. Een van de jobcoaches bij GORTcoaching gaat ervoor zorgen dat u uw zelfvertrouwen terugkrijgt en dat u weet hoe u om moet gaan met de situatie. Ook als u op uw werk niet goed in uw vel zit is een jobcoach waardevol. Deze leert u omgaan met de regels en omgangsnormen op uw werk.

De juiste jobcoach voor u

Als u op zoek bent naar een ervaren jobcoach, die samen met u aan de slag gaat om u aan een baan te helpen, of die u helpt beter te functioneren bij uw baan, kijk dan op onze website. Bij GORTcoaching hebben we een groot aantal coaches voor u klaarstaan. Kies de coach waar u het beste gevoel bij krijgt en vraag een gratis, vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Aan de hand van dit gesprek ziet u wat u van een jobcoach kunt verwachten en ziet u ook wat er van u verwacht wordt.

Onder andere deze klanten gingen u voor

Coach Amsterdam