Senior Coach Marjolijn

Dit is Marjolijn: aandachtig, empathisch, doortastend, liefdevol confronterend.
Doelgroep: Professionals, leidinggevenden, perfectionisten, hoog-sensitieven, wandelaars.
Specialisaties: keuzes maken, herstel burnout, balans werk-privé, vitaliteit,oplossingsgericht werken, wandelcoachen.

Je kunt bij mij terecht met vragen over: Het aanpakken van gedragspatronen die terugkerend zijn en die je nu echt wilt gaan doorbreken omdat ze je in de weg zit qua ontwikkeling, energie of plezier. Het zoeken van balans tussen energie geven en krijgen, de balans tussen werk- en privéleven. Het accepteren van grenzen die er zijn dan wel zijn ontstaan, en tegelijkertijd ontdekken en ontwikkelen van je krachten om andere grenzen te overstijgen.

 • Hanteren van werkstress: Af en toe werkstress is niet verkeerd, maar chronische stress zorgt dat je zowel fysiek als geestelijk niet voldoende ontspant en stresshormonen niet afnemen. Dat is zonde. Hier kun je echt wat aan doen (als je het wilt).
 • Het aanpakken van gedragspatronen die terugkerend zijn, en die je nu echt wilt gaan doorbreken omdat ze je in de weg zit qua ontwikkeling, energie of plezier.
 • Het zoeken van balans tussen energie geven en krijgen: zoals de balans tussen werk- en privéleven, de balans tussen je verschillende banen dan wel balans tussen je baan en je werk als ZZp-er. Ik ben nooit tevreden over mezelf of de kwaliteit van mijn werk, terwijl ik wel hoor en weet dat ik goed in mijn werk ben. Ik kan er niet van genieten.
 • Ik vind het lastig met snelle veranderingen in de organisatie om te gaan.
 • Ik zoek meer uitdaging in mijn werk, maar weet niet zo goed waar ik die in wil of kan zoeken.
 • Ik ben nog niet helemaal hersteld of ga ook niet meer 100% hetzelfde zijn, werken kost veel energie, maar ik wil zo graag. de omgeving is nog erg voorzichtig met me en ze beschermen me nog teveel en daardoor mis ik de uitdagingen die het werk juist leuk maken!

Zo werk ik: Je bent in bezit van je eigen hulpbronnen en kwaliteiten, die door specifieke omstandigheden onderbelicht of uit je vizier zijn geraakt. Door mijn begeleiding van jouw proces ben je niet alleen in- met je hoofd bezig (denken) maar ga je ook bewust experimenten met nieuwe gedrag (doen) en ga voelen wat het je brengt. Je gaat nieuwe mogelijkheden voor jezelf creëren vanuit je eigen kracht. Door bewust te zijn of worden van je eigen aandeel en verantwoordelijkheid in je (werk)leven, ben je in staat om te leren en je ontwikkeling in eigen hand te nemen. Je gaat je kracht (her)vinden om, vandaaruit stappen in de door jou gewenste richting te zetten. Vragen die ter inventarisatie de revue zullen passeren zijn: Wat maakt het probleem voor jou tot een probleem? Wie en wat speelt daarbij een rol. Wat weerhoud je om daar verandering in te brengen? Hoe ziet je wensbeeld eruit zónder je geformuleerde probleem? Wat is er dan veranderd, wat doe je dan anders? Van welke kracht/ kwaliteit maak je dan gebruik? Vandaar uit kun je specifiek en doelgericht je coachvraag (her)formuleren, voorzien van gewenste eindresultaten (merkbare veranderingen Ik geef aan welke werkwijze ik denk dat het beste bij jouw coachvraag en jou past. Dit doen we altijd in overleg. Jij bent tenslotte de eigenaar van je eigen coachvraag en leerproces!

Mijn opleidingen & certificeringen:

 • Drs. Arbeids- en Organisatiepsychologie
 • EIA geaccrediteerd coach (NOBCO/EMCC)
 • NIP psycholoog
 • Leergang voor Professionals (School voor coaching)
 • Train de trainer (universiteit van A’dam)
 • Leadershift Navigation and Values Management (Core Commit)
 • Uiteraard doe ik regelmatig aan deskundigheidsbevordering in de vorm van workshops, literatuur, lezingen, intervisie en NOBCO-bijeenkomsten.
 • Als freelancer werk ik op de HBO opleiding Toegepaste Psychologie geef ik o.a. trainingen gesprekvaardigheden, Coachingsvaardigheden, Persoonlijke Effectiviteit en Oplossingsgericht Coachen aan zowel voltijd- als deeltijdstudenten in de Hoofdfase

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Marjolijn beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek. Kijk in de agenda, plan uw route en email marjolijn@gortcoaching.nl

Marjolijn biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Marjolijn bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Wandel coaching: Samen naar buiten – Wandelen in de natuur helpt je om rustiger (in je hoofd) te worden, daardoor kom je sneller bij jezelf en makkelijker bij je gevoel. De natuur biedt je veel inspiratie, aanknopingspunten en veel metaforen. Als je wandelt, kom je letterlijk in beweging. De wandellocatie komt in samenspraak tot stand.

Impasses doorbreken en kijken naar je functioneren in je werk en/of persoonlijk leven is een spannende uitdaging. Op een rustige wijze ga je actief aan de slag. Mijn kennis en ervaring als A&O psycholoog, coach, organisatieadviseur, docent en trainer zet ik hierbij gecombineerd in.

Testimonials Marjolijn

Marjolijn luistert heel actief en geeft in simpele bewoording haar waarnemingen helder weer. Zij hield mij een spiegel voor, waardoor voor mij duidelijk werd welk gedrag ik zelf in stand houd. Vandaaruit ben ik stappen richting mijn doel gaan maken.

Ik heb het gevoel dat ik weer zelf de regie in handen heb. Dit is me gelukt door o.a. mijn kwaliteiten te herontdekken en te onderkennen wat mij weerhoudt om die kwaliteiten in te zetten. Hierdoor kon ik weer het licht op mijn sterke kanten laten schijnen en dat is fijn!

Marjolijn is een erg prettige, betrokken en inspirerende coach. Ze benadert een coachingsvraag vanuit veel verschillende invalshoeken en creatieve interventies, waardoor ze mij weer heeft laten ontdekken wat voor mij belangrijk is om met plezier en passie in het werk aan de slag te gaan. Ze schakelt snel tussen hetgeen in de verschillende coachsessies aan de orde is gekomen en brengt de belangrijkste thema’s daarvan met elkaar in verbinding, zodat voor mij duidelijk en voelbaar werd welke koers ik wilde gaan volgen. Ik gun iedereen zo’n fijne en professionele coach!

Beschikbaarheid van coach Marjolijn

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Marjolijn aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

coach marjolijn

“Impasses doorbreken en kijken naar je functioneren in je werk en/of persoonlijk leven is een spannende uitdaging. Op een rustige wijze ga je actief aan de slag.”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties Coach Marjolijn

Amsterdam - van Eeghenlaan 27

Praktijk coachlocatie: ‘Coachlocatie in een net herenhuis, aan de rand van het Vondelpark’ 

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam Noord (Landsmeer) - Dorpsstraat 42A

Praktijk coachlocatie: “Net buiten de stad, in een meer landelijke setting. Je bent er écht even uit. Liever wandelcoaching? Natuurgebied ‘t Twiske is om de hoek!”

Dorpsstraat 42A
1121 BX Landsmeer

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - IJsbaanpad 9

Praktijk coachlocatie: Pand Zuid is een goede locatie die pal naast het Olympisch Stadion ligt.”

IJsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Bussum - Vondellaan 45

Praktijk coachlocatie: ‘Professionele coachlocatie met meerdere ruimtes in rustige woonwijk in Bussum’

Vondellaan 45
1401 RX Bussum

Parkeergelegenheid:  Gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Hilversum - Burgemeester Lambooylaan 18

Praktijk coachlocatie: ‘Gezellige coachruimte in het centrum van Hilversum´

Burgemeester Lambooylaan 18
1217 LD Hilversum

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren in de directe omgeving
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Laren - Leemzeulder 31

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle coachlocatie tussen de weilanden, op 3 minuten van de A1’

Leemzeulder 31
1251 AM Laren

Parkeergelegenheid:  Gratis parkeren op de ruime parkeerplaats
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

marjolijn320aCoachlocaties Marjolijn

In de tabbladen hiernaast staat het complete overzicht van alle coachlocaties van Marjolijn. Hierboven op de kaart staan de locaties van Marjolijn weergegeven

Plan uw gratis oriëntatiegesprek met Marjolijn via het bovenstaande formulier!

eeghenlaan27Praktijk coachlocatie:
‘Coachlocatie in een net herenhuis, aan de rand van het Vondelpark’

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Kromme-WaalPraktijk coachlocatie: Pand Zuid is een goede locatie die pal naast het Olympisch Stadion ligt.”

IJsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

 

Amsterdam Noord Praktijk coachlocatie: “Net buiten de stad, in een meer landelijke setting. Je bent er écht even uit. Liever wandelcoaching? Natuurgebied ‘t Twiske is om de hoek!”

Dorpsstraat 42A
1121 BX Landsmeer

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

marjolijn bussumPraktijk coachlocatie: ‘Professionele coachlocatie met meerdere ruimtes in rustige woonwijk in Bussum’

Vondellaan 45
1401 RX Bussum

Parkeergelegenheid:  Gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

 

Praktijk coachlocatie: ‘Gezellige coachruimte in het centrum van Hilversum´

Burgemeester Lambooylaan 18
1217 LD Hilversum

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren in de directe omgeving
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

 

 

larenPraktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle coachlocatie tussen de weilanden, op 3 minuten van de A1’

Leemzeulder 31
1251 AM Laren

Parkeergelegenheid:  Gratis parkeren op de ruime parkeerplaats
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Buitenlocatie: “In afstemming met de klant wordt een wandellocatie afgesproken.”

Naast de coachlocaties die Marjolijn aanbiedt kunt u ook buiten afspreken. Zo kan het heerlijk zijn met mooi weer te wandelen. Naar buiten gaan en wandelen is een krachtige methode: je komt makkelijker tot de kern als je beweegt. Wandelen geeft letterlijk lucht in een gesprek en de metafoor van je eigen weg bewandelen is heel voelbaar.

Marjolijn wandelt graag in de natuur bij Laren, maar het is uiteraard mogelijk om elders af te spreken. In afstemming kan er afwisselend binnen en buiten worden gecoacht.