Coach Corinne

Dit is Corinne: nieuwsgierig, gevoelig, creatief, ondernemend.
Doelgroep:  studenten of net afgestudeerde, young professionals, carrière switchers, ondernemers, creatievellingen, expats (Duits, Engels).
Specialisatie: Work-Life Balans, Levens-Loopbaanstappen, Talent- Creativiteit- en Potentieel Ontwikkeling, Zingevingsvragen, Relatievragen, Body-Mind Connectie (meditatie en mindfulness)

Je kunt bij mij terecht voor vragen over:

 • Work-Life Balans: Hoe bereik ik een gezonde work-life balans? Ik heb het altijd te druk. Hoe kan ik rust in mezelf vinden? Hoe kan ik met stress omgaan en mijn leven effectief inrichten?
 • Onzekerheid over levens- of loopbaanstap: Welke volgende stap moet ik nemen, of in welke richting? Welk werk of levensstijl past bij mij?
 • Talent, creativiteit en potentieel ontwikkeling: Wat zijn mijn talenten en passies? Ik wil mijn creativiteit vergroten en mijn verborgen potentieel aanspreken.
 • Zingevingsvragen: Wat wil ik écht in het leven? Ik wil weten wat mij tegenhoudt om echt gelukkig te worden.
 • Relatievragen: Ik wil weten of ik met deze relatie verder moet. Waarom heb ik/voel ik geen liefde?
 • Body-Mind connectie: Hoe kan ik alle dimensies van mijn bestaan verbinden en met elkaar in balans brengen (bv: geest, lichaam, gevoel, gedachtes, omgeving, levensbeschouwing)

Zo werk ik: De eerste sessie is een oriëntatie gesprek. Tijdens deze sessie gaan we contact maken. Daarnaast zal ik je bekend maken met de integratieve werkwijze die ik hanteer. De integratieve werkwijze vindt plaats in het hier en nu. We werken aan het vrijmaken van jouw persoonlijk potentieel om je prestaties te maximaliseren. Het accent ligt op je persoonlijke groei, het vergoten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van je eigen mogelijkheden. Tijdens en na de sessie werken we daarom met verschillende beïnvloedingsprocedures om jouw potentieel en mogelijkheden boven het water te krijgen, bijvoorbeeld: mindfulness, huiswerk, autogene training volgens Schultz en lichaamsoefeningen.

Een traject is ongeveer 6-10 coaching sessies. Na elke sessie zal je, doormiddel van het proces wat ik met je doorloop, meer grip op de situatie krijgen en een helder zicht op je doel. De tijd tussen de sessies is ook van groot belang omdat je hier de inzichten gaat verwerken en mogelijke stappen gaat zetten om je doel te bereiken. Natuurlijk gaan we in de daaropvolgende sessies samen bekijken hoe jij dat ervaren hebt en wat je verder kan brengen om nog dichter bij je doelstelling te komen. Als je het begin en eind van het traject vergelijkt, zal je merken dat je meer bewustzijn en vertrouwen voor jezelf zal hebben opgebouwd. Je zal dan of je doel bereikt hebben of de tools ervoor hebben opgebouwd om het zelf te bereiken. Een goed traject betekent voor mij dat jij me uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Mijn opleidingen en certificeringen:

 • MSc Sociale Psychologie, VU Amsterdam
 • Integratief Therapeut in opleiding bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie
 • Vinyasa Yoga Teacher at Yoga Moves, Utrecht (Yoga Alliance)
 • Junior+ Consultant bij &Samhoud, German Country Manager bij Roamler
 • Kauffman Scholarship (Harvard, Stanford, MIT) for Entrepreneurship
 • MSc Strategic Marketing, BSc Economics and Business, SBE Maastricht

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Corinne beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Corinne biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek in een spreekruimte biedt Corinne bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Skype-Coaching
 • Coaching on the job
 • Team Coaching
 • Creative team sessies (Design Thinking)
 • Teambuilding activities
 • Team Yoga

Junior Coach

Een goed traject betekent voor mij dat jij me uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Testimonials over Corinne

Mijn complimenten voor de wijze waarop jij vorige week aan de teambuilding workshop hebt gegeven. Ik heb het als zeer interessant en waardevol ervaren.

Ik heb binnen de eerste sessie al heel veel inzichten over mezelf gekregen, met die ik nu verder kan.

Dank dem Coaching bin ich von einem Job, der mich unzufrieden machte, zu einem Job gewechselt indem ich sehr glücklich bin.

 

I want to thank you for all the energy, positivity, creativity and openness you shared with me during our sessions.

Corinne heeft me geholpen het verwoorden van mijn kwaliteiten en doelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ik heb nu een duidelijk beeld in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom en een goed inzicht gekregen tot mijn competenties. Nu alleen nog de baan en het bedrijf vinden die daar op aansluit!

Your sessions at our company led to a lot of energy, creativity and innovation.

Beschikbaarheid van coach Corinne

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Corinne aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt. (Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt)

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

“Een goed traject betekent voor mij dat jij me uiteindelijk niet meer nodig hebt.”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn alleen t.b.v. uw aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek.

Locaties coach Corinne

Amsterdam - Van Eeghenlaan 27

Praktijk coachlocatie:
‘Coachlocatie in een net herenhuis, aan de rand van het Vondelpark’ 

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

 

corinne320Coachlocatie Corinne

In de tabbladen staat een beschrijving van de coachlocatie van Corinne.

Op onze kaart staat de locatie van coach Corinne.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Corinne door hierboven het formulier in te vullen!

eeghenlaan27Praktijk coachlocatie:
‘Coachlocatie in een net herenhuis, aan de rand van het Vondelpark’ 

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps