Stress, de een heeft het meer dan de ander, maar iedereen kent het. Van stress bestaan er drie soorten: spannende stress, frustrerende stress en schadelijke stress. Een drukkend gevoel, concentratieproblemen, en een gevoel van rusteloosheid zijn symptomen van schadelijke stress. Dat is de soort stress die je niet moet hebben. Als die drukkende stress langer aanhoudt kan dit zowel psychische als lichamelijke gevolgen hebben.Stress is vaak werkgerelateerd. Veelvoorkomende oorzaken van stress zijn een te hoge of te lage werkdruk, werk dat geen voldoening biedt of bijvoorbeeld conflicten op de werkvloer. Goed met stress leren omgaan is iets wat vaak zelf niet lukt. Een nieuw jaar, een nieuwe start, coaching bij stress Amsterdam kan je helpen het jaar een stuk relaxter in te gaan.

Wat houdt coaching bij stress Amsterdam in?
Het uiteindelijke doel is natuurlijk het reduceren van stress. Dit wordt gedaan door middel van gesprekken en opdrachten. Samen met de coach ga je aan de slag om de oorzaak van de stress te vinden en te kijken hoe jij er het beste mee om kan gaan. Er wordt een manier van coaching gezocht die bij jou past.

Nieuwe perspectieven
Voormalige cliënten geven aan dat ze nieuwe perspectieven hebben leren zien. Ook vertellen ze beter om te kunnen gaan met de dingen die ze eerst als blokkades zagen. Coaching bij stress Amsterdam helpt mensen zich te ontwikkelen en stress op de werkvloer te verminderen.
Wil jij ook minder stress in 2015? Plan direct een gratis oriëntatiegesprek in.